Referències

A FBS ens agrada conèixer l'opinió dels nostres clients. Això ens ajuda a seguir millorant els serveis i dedicar-hi l'atenció que mereixen.
Creiem que es indispensable el servei de certificació de qualitat de la planta inoculada amb tòfona negra i la recerca d'aquesta planta pels diferents vivers de l'estat. Això ens dona una tranquil·litat i unes garanties de futur a l'hora d'adquirir la planta.
En SAS siempre hemos apostado por la innovación desde la sostenibilidad, y en FBS hemos encontrado el colaborador científico adecuado para investigar y desarrollar nuevas tecnologías y productos innovadores en el ámbito del R+D+i de la agronutrición. En esta cooperación quisiéramos destacar de FBS su profesionalidad, seriedad y compromiso con la investigación, tanto aplicada como básica, para encontrar nuevas soluciones para el agro, así como su modo de acción para la aplicación en la agricultura del siglo XXI.
FBS is helping us with their experience and flexibility to set up process and product which satisfies customers and cooperation partners
Des de MATFOR estem molt agraïts amb la col·laboració amb FBS des de fa més de quatre anys, ja que ens permet donar una garantia del nostre producte als clients i portar un control intern de qualitat de la nostra estella en tot moment.
Destaquem d'FBS l'amabilitat en el tracte, la claredat i utilitat dels informes, el temps de resposta del servei i la relació qualitat/preu. Recomanariem els vostres serveis.